TOP termékek
Termékajánló

Honlapunkon feltüntetett

árak a webshop-on keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

Személyes megrendelés leadásnál az árak ettől eltérhetnek. 

Az általunk használt alapanyagok

 

Súgó
2016.01.23 14:16

szállítás átvétel

Szállítás, átvétel:

 

A szállítási költségeket sajnos nem mi alakítjuk, ezért érdemes egyszerre több darabot rendelni, mert így eloszlik a díj.

A 24 órán belül megrendelt termékeket minden estben egy csomagban küldjük!

ELŐRE TÖRTÉNŐ UTALÁS:

legkedvezőbb árú szállítási és fizetési mód (1100 Ft) Megrendelés után e-mailben tájékoztatjuk Önt a szállítási díjjal növelt pontos összegről (a matricák ára + az adott küldemény ajánlott feladási díja).
Amikor az összeg beérkezett hozzánk, akkor adjuk fel a rendelést.
A megrendelt termékeket 3 munkanapon belül legyártjuk, ezután kerül kiküldésre. Jelenleg futárszolgálattal dolgozunk (olcsóbb, mint a posta), a felvételt követő munkanapon kézbesítik a küldeményt.

UTÁNVÉTEL:

A megrendelt termékeket 3 munkanapon belül legyártjuk és ezután kerül kiküldésre utánvétellel.
Átvételkor fizetendő: a megrendelt termékek ára + a szállítási, utánvételi díj, mely 1500 Ft (ha ettől eltérő a szállítási díj akkor azt emailben jelezzük). Jelenleg futárszolgálattal dolgozunk (olcsóbb, mint a posta), a felvételt követő munkanapon kézbesítik a küldeményt.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

A megrendelt termékeket 3 munkanapon belül legyártjuk, tehát Ön a megrendelést követő harmadik munkanap, 15 órától veheti át a terméket irodánkban: XVII., Pesti út 41/c (Pesti út - Kis utca sarok, Marticagyár.
Az átvételről a megrendelés leadását követő visszaigazolásban tájékoztatjuk Önt, még egyszer külön erről nem küldünk emailt!
A fizetés átvételkor történik, vagy ebben az esetben is lehet előre utalással rendezni a díjat.

x