Súgó

Rendelés feltételei

2016.01.23 14:00

Rendelés feltételei:

 

A megrendelés feladásával elfogadta a szerződésben leírtakat is, ezért mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy az alábbi pontokat feltétlenül olvassa el!

 

www.foliavagas.hu honlapon keresztül történt elektronikus rendeléssel a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre Pfundt Gábor e.v. és a rendelést leadó magánszemély, intézmény vagy cég között. A Megrendelő a „Rendelés” gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit.

 

Szerződő felek azonosítása
A vásárlási szerződés Pfudnt Gábor e.v., mint szállító és a vevő, mint Megrendelő között jön létre.

 

A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. A www.foliavagas.hu a nyilvánvalóan hibás vagy hamis megrendelést jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

 

Árak
Mindenkor a feltüntetett árak érvényesek , ahol nincs árajánlat, ott egyedi kalkulációt készítünk.

 

Reklamáció
Kizárólag minőségi kifogás esetén áll módunkban a megrendelt árut kicserélni. Egyéb esetben az árut nem áll módunkban visszavenni vagy kicserélni, mivel minden termékünk a vásárló egyedi igénye alapján kerül legyártásra, ill, méretre vágásra.  A helytelen felhasználásból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik .Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Megrendelő megtéríti a www.foliavagas.hu webáruház tulajdonosa számára.

 

A szerződés hatálya
Jelen szerződés a Megrendelés indítása gomb lenyomásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Csak a rendelés e-mailben történő visszaigazolásával válik a megrendelés érvényessé! Kérjük, feltétlenül jelezze e-mailben, ha nem kapott visszaigazoló levelet!

 

Az elállás joga
A Megrendelő kizárólag 1 napon belül jogosult a megrendeléstől díjmentesen elállni, mivel minden termékünk egyedi méretben és színben, a Megrendelő kívánságának megfelelően készül. Az elállást írásban kell a matrica@foliavagas.hu címre eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt a www.foliavagas.hu webáruház visszajelezte.

 

Kapcsolódó jogszabályok
A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, az irányadó.

 


x