Honlapunkon feltüntetett

árak a webshop-on keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

Személyes megrendelés leadásnál az árak ettől eltérhetnek. 

Cégünk többek között EGYEDI MATRICÁK, FELIRATOK, REKLÁMTÁBLÁK, AUTÓMÁGNESEK, MOLINÓK, HAJÓRENDSZÁMOK

készítésével, JÁRMŰVEK, KIRAKATOK, BÚTOROK és egyéb tárgyak dekorfóliázásával, matricázásával,

valamint KAROSSZÉRIA VÉDŐ és egyéb DEKORÁCIÓS FÓLIÁK eladásával foglalkozik.

Súgó

Rendelés feltételei

2016.01.23 14:00

Rendelés feltételei:

 

A megrendelés feladásával elfogadta a szerződésben leírtakat is, ezért mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy az alábbi pontokat feltétlenül olvassa el!

 

www.foliavagas.hu honlapon keresztül történt elektronikus rendeléssel a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint vásárlási szerződés jön létre Pfundt Gábor e.v. és a rendelést leadó magánszemély, intézmény vagy cég között. A Megrendelő a „Rendelés” gomb megnyomásával fogadja el a szerződés feltételeit.

 

Szerződő felek azonosítása
A vásárlási szerződés Pfudnt Gábor e.v., mint szállító és a vevő, mint Megrendelő között jön létre.

 

A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a Megrendelőt terheli. A www.foliavagas.hu a nyilvánvalóan hibás vagy hamis megrendelést jogosult törölni, továbbá kétség esetén a Megrendelő valódiságát jogosult ellenőrizni.

 

Árak
Mindenkor a feltüntetett árak érvényesek , ahol nincs árajánlat, ott egyedi kalkulációt készítünk.

 

Reklamáció
Kizárólag minőségi kifogás esetén áll módunkban a megrendelt árut kicserélni. Egyéb esetben az árut nem áll módunkban visszavenni vagy kicserélni, mivel minden termékünk a vásárló egyedi igénye alapján kerül legyártásra, ill, méretre vágásra.  A helytelen felhasználásból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

 

Megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik .Amennyiben a küldemény kézbesítése a Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a Megrendelő megtéríti a www.foliavagas.hu webáruház tulajdonosa számára.

 

A szerződés hatálya
Jelen szerződés a Megrendelés indítása gomb lenyomásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Csak a rendelés e-mailben történő visszaigazolásával válik a megrendelés érvényessé! Kérjük, feltétlenül jelezze e-mailben, ha nem kapott visszaigazoló levelet!

 

Az elállás joga
A Megrendelő kizárólag 1 napon belül jogosult a megrendeléstől díjmentesen elállni, mivel minden termékünk egyedi méretben és színben, a Megrendelő kívánságának megfelelően készül. Az elállást írásban kell a matrica@foliavagas.hu címre eljuttatni. Az elállás akkor érvényes, ha azt a www.foliavagas.hu webáruház visszajelezte.

 

Kapcsolódó jogszabályok
A jelen szerződésben és a kapcsolódó dokumentumokban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, az irányadó.

 


x