Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló

Honlapunkon feltüntetett

árak a webshop-on keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

Személyes megrendelés leadásnál az árak ettől eltérhetnek. 

Az általunk használt alapanyagok

 

Termék részletek


Egyedi tetoválás matrica gyártása

Egyedi tetoválás matrica gyártás
1 640 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
Kép feltöltése a megrendeléshez  
:
Kész grafikát csatolok
Egy kép küldése oldalra rendezés nélkül +1 000 Ft
Grafikai munka megrendelése +2 500 Ft
konkrét árral kapcsolatban felvesszük a kapcsolatot 0 Ft

Egyedi tetoválás matrica gyártás

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy olyan reklámhordozót, mely önjáró hirdetőfelületként könnyen és  hatékonyan juttatja el az emberekhez az Ön üzenetét: ez nem más, mint az  EGYEDI TETOVÁLÁS MATRICA. Felhasználási területei közül néhány: termékbemutatók, fesztiválok, szóróajándék gyerekeknek és minden korosztálynak. Továbbá belépőként rendezvényekre, csapatépítő tréningazonosító, lánybúcsú, legénybúcsú, táborok, koncert, születésnap, találkozók, autós-motoros rendezvények,  filmforgatás, színház, meccsek, versenyek, szalagavató, gólyatábor , kállítás, rendezvények(politikai, stb..), sportesemény (pl. futóverseny), újságok melléklete. Mi jelenhet meg egy tetoválás matricán? Szöveg, ábra, kép, logó, címer, QR kód, és még számtalan egyéb ötlet.  A tetoválás matrica főbb jellemzői: A kép teljesen vízálló. Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön. Élénk színek.  Kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag. 10 mp alatt feltehető a bőrre. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését termékünk, várjuk megkeresését!

  • Könnyen kezelhető, egyedi mintával ellátott tetoválás matricák készítése.
  • 20 x 14 cm -es egyedi tetoválás matrica (az Önáltal kért minta lehet kisebb is, lényeg , hogy ebbe a sablonba beleférjen).
  • Az egységár egy darab maticára vonatkozik (nem az A4-es ívre), a fent megadott max. méretben (20x14 cm). 
  • A terméket A4-es ívben szállítjuk (utólag könnyedén formára vágható, pl. ollóval) 
  • Egy A4-es ívre max 2 db kérhető, tehát ez a méretű tetoválás matrica két darabonként  rendelhető.

                    Grafikával kapcsolatos információk:

  • Ha kész (oldalra rendezett)  anyagot küld, töltse fel a file-t és válassza a "Kész grafikát csatoltam" opciót. A file-t a következő paraméterekkel tudjuk elfogadni:  A grafika hátterének minden esetben átlátszónak kell lennie. Felbontás: 300 dpi. Fájlformátum: PNG.  Lapméret: 200 mm x 290 mm. (Csak akkor töltsön fel kész grafikát, ha ezeknek a feltételnek 100%-ban megfelel! Kész anyagnál csak a lapméretet ellenőrizzük, bámilyen egyéb kérdés esetén válassza a "Grafikai tervezést kérek" opciót!)
  • Igény szerint a grafikai tervezésben is tudunk segíteni, ennek ára külön megbeszélés tárgyát képezni, ez estben válassza a "Grafikai tervezést kérek" opciót, töltse fel vagy külön e-mailben küldje el elképzelését, pontos méretekkel, leírásal együtt. Munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!
  • Gyártási határidő : 2-3 munkanap (standard), 1 munkanap (sürgősségi felárral), 1

     Határidők, átvétel:

  • Gyártási határidő : 2-3 munkanap (standard), 1 munkanap (sürgősségi felárral), 1 órán belül (azonnali felárral). Sürgős gyártással kapcsolatos igényét kérjük jelezze a "megjegyzés"-nél. A gyártási határidő mindig a végleges (elfogadott vagy készen küldött grafika) megérkezésétől (elkészülésétől) számítandó!
  • Átvétel kiszállítás dpd futárszolgálattal vagy személyes átvétel.

  Grafika:

  1) Kész anyag küldése esetén: + 0 Ft

  A leadási paraméterek: 300 dpi, átlátszó hátterű png, max 20x29 cm-es lapra rendezve, RGB

  2) Kép küldése oldalra rendezés nélkül : + 1000 Ft 

  A küldött képnek 300 dpi, átlátszó hátterű png-nek kell lennie, a megrendelés szerinti méretben. 

  3) Grafikai munka megrendelése: + 2500 Ft-tól

  Ha nem rendelkezik kész anyaggal, akkor válassza ezt az opciót! Ebben az esetben a konkrét ár a munka függvényében alakulhat, minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot ez ügyben!

   

   

   

   

  Válassza ki a kívánt mérethez legközelebb esőt kínálaunkból!

  Tekintse meg referencia képeinket itt!

  A tetoválás matrica főbb jellemzői: A nyomat teljesen vízálló. Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön. Élénk színek, kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag, mely 10 mp alatt feltehető a bőrre. Izzadság nincs hatással az egyedi matrica tetoválásra. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Eltávolítás: szappanos vízzel egyhén dörzsölve. Az általunk forgalmazott egyedi tetoválás matrica alapanyagot, az USA ban vizsgálták be biztonsági, és egészségügyi szempontból! A bevizsgálásról szóló dokumentumokat megrendelési szándék esetén módunkban áll elküldeni! A megrendelt matrica tetováláshoz minden esetben használati utasítást biztosítunk! 

   

 • Min. rendelhető mennyiség
  2 db
  Választható mennyiségek
  2 db, 4 db, 6 db, 8 db, ...