Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló

Honlapunkon feltüntetett

árak a webshop-on keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

Személyes megrendelés leadásnál az árak ettől eltérhetnek. 

Az általunk használt alapanyagok

 

Termék részletek


Egyedi tetoválás matrica

ÚJ
Egyedi tetoválás matrica
160 Ft160

Egyedi tetoválás matrica gyártás

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy olyan reklámhordozót, mely önjáró hirdetőfelületként könnyen és  hatékonyan juttatja el az emberekhez az Ön üzenetét: ez nem más, mint az  EGYEDI TETOVÁLÁS MATRICA. Felhasználási területei közül néhány: Termékbemutatók, Fesztiválok, Szóró ajándék gyerekeknek, és minden korosztálynak. Továbbá Belépőként rendezvényekre, Csapatépítő tréningazonosító, Lánybúcsú, Legénybúcsú, Táborok, Koncert, Születésnap, Találkozók, Autós-motoros rendezvények Filmforgatás, Színház, Meccsek, Versenyek, Szalagavató, Gólyatábor Kiállítás. Rendezvényeken (politikai, stb..) Sportesemény (pl. futóverseny) Újságok mellékleteként. Mi jelenhet meg egy tetoválás matricán? Szöveg, ábra, kép pl.: Beléptető (karszalag helyett), logó, címer, QR kód, és még számtalan egyéb ötlet.  a tetoválás matrica főbb jellemzői: A kép teljesen vízálló Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön Élénk színek Kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag 10 mp alatt feltehető a bőrre. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését termékünk, várjuk megkeresését!

 • 6,5 x 4,5  cm -es egyedi tetoválás matrica.

  Az egységár egy darab maticára vonatkozik, a fent megadott méretben. 

  A terméket A4-es ívben szállítjuk (külön kérés esetén daraboljuk)

  Egy A4-es ívre max 16 db kérhető.

  A tetoválás matrica tizenhat darabonként rendelhető.

  A tetoválás matrica kedvezményes ára kész grafika esetén (300 dpi, átlátszó hátterű png, max 20x29 cm-es lapra rendezve, RGB) = 2500 Ft 

   

  Minden egyéb esetben, pl. ha csak képeket, mintákat küld külön-külön, vagy egyéb más ügyintézést, ill. technikai műveletet igényel a termék, akkor válassza a "Kész logokat, képeket küldök, de nincs oldalra rendezve " opciót!

   

  A termék utólag könnyes a kívánt formára vágható.

   

  Válassza ki a kívánt mérethez legközelebb esőt kínálaunkból!

  Tekintse meg referencia képeinket itt!

   

  A tetoválás matrica főbb jellemzői: A nyomat teljesen vízálló. Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön. Élénk színek, kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag, mely 10 mp alatt feltehető a bőrre. Izzadság nincs hatással az egyedi matrica tetoválásra. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Eltávolítás: szappanos vízzel egyhén dörzsölve. Az általunk forgalmazott egyedi tetoválás matrica alapanyagot, az USA ban vizsgálták be biztonsági, és egészségügyi szempontból! A bevizsgálásról szóló dokumentumokat megrendelési szándék esetén módunkban áll elküldeni! A megrendelt matrica tetováláshoz minden esetben használati utasítást biztosítunk! 

   

 • Státusz
  ÚJ    
  Min. rendelhető mennyiség
  16 db
  Választható mennyiségek
  16 db, 32 db, 48 db, 64 db, ...
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.