Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló

Honlapunkon feltüntetett

árak a webshop-on keresztül történő vásárlás esetén érvényesek.

Személyes megrendelés leadásnál az árak ettől eltérhetnek. 

Az általunk használt alapanyagok

 

Termék részletek


Egyedi tetoválás matrica

ÚJ
Egyedi tetoválás matrica
1 250 Ft1250

Egyedi tetoválás matrica gyártás

Szeretnénk figyelmébe ajánlani egy olyan reklámhordozót, mely önjáró hirdetőfelületként könnyen és  hatékonyan juttatja el az emberekhez az Ön üzenetét: ez nem más, mint az  EGYEDI TETOVÁLÁS MATRICA. Felhasználási területei közül néhány: Termékbemutatók, Fesztiválok, Szóró ajándék gyerekeknek, és minden korosztálynak. Továbbá Belépőként rendezvényekre, Csapatépítő tréningazonosító, Lánybúcsú, Legénybúcsú, Táborok, Koncert, Születésnap, Találkozók, Autós-motoros rendezvények Filmforgatás, Színház, Meccsek, Versenyek, Szalagavató, Gólyatábor Kiállítás. Rendezvényeken (politikai, stb..) Sportesemény (pl. futóverseny) Újságok mellékleteként. Mi jelenhet meg egy tetoválás matricán? Szöveg, ábra, kép pl.: Beléptető (karszalag helyett), logó, címer, QR kód, és még számtalan egyéb ötlet.  a tetoválás matrica főbb jellemzői: A kép teljesen vízálló Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön Élénk színek Kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag 10 mp alatt feltehető a bőrre. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Amennyiben felkeltette érdeklődését termékünk, várjuk megkeresését!

 • 20 x 14 cm -es egyedi tetoválás matrica.

  Az egységár egy darab maticára vonatkozik, a fent megadott méretben. 

  A terméket A4-es ívben szállítjuk (külön kérés esetén daraboljuk)

  Egy A4-es ívre max 2 db kérhető.

  A tetoválás matrica két darabonként rendelhető.


  A tetoválás matrica kedvezményes ára kész grafika esetén (300 dpi, átlátszó hátterű png, max 20x29 cm-es lapra rendezve, RGB) = 2500 Ft 

   

  Minden egyéb esetben, pl. ha csak képeket, mintákat küld külön-külön, vagy egyéb más ügyintézést, ill. technikai műveletet igényel a termék, akkor válassza a "Kész logokat, képeket küldök, de nincs oldalra rendezve " opciót!

  Válassza ki a kívánt mérethez legközelebb esőt kínálaunkból!

  Tekintse meg referencia képeinket itt!

   

   

  A tetoválás matrica főbb jellemzői: A nyomat teljesen vízálló. Bőrtípustól függően 3-4 napig marad fent a bőrön. Élénk színek, kiváló minőségű, bőrbarát alapanyag, mely 10 mp alatt feltehető a bőrre. Izzadság nincs hatással az egyedi matrica tetoválásra. Az általunk készített tetoválás matricák átlátszó alapra készülnek. Eltávolítás: szappanos vízzel egyhén dörzsölve. Az általunk forgalmazott egyedi tetoválás matrica alapanyagot, az USA ban vizsgálták be biztonsági, és egészségügyi szempontból! A bevizsgálásról szóló dokumentumokat megrendelési szándék esetén módunkban áll elküldeni! A megrendelt matrica tetováláshoz minden esetben használati utasítást biztosítunk! 

   

 • Státusz
  ÚJ    
  Min. rendelhető mennyiség
  2 db
  Választható mennyiségek
  2 db, 4 db, 6 db, 8 db, ...
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.